Arbetskläder

När ni väljer InBy som leverantör av era arbets- och skyddskläder så får ni en snabb och smidig samarbetspartner. Vi hjälper er att välja rätt kläder för rätt arbete och enligt de regler och krav som gäller. Vi ordnar tryck på era kläder och har alla tillbehör som ni kan behöva samt ett fullt sortiment för alla årstider och alla typer av väder. Vi arbetar med de ledande leverantörerna på marknaden för att alltid kunna erbjuda våra kunder rätt plagg för rätt tillfälle.

När ni väljer oss som partner för arbetskläder så lägger vi upp er profil hos oss så att det alltid finns snabb tillgång till ersättningskläder och trycker er logotyp/profil medan ni väntar om någon hänt eller när ni nyanställer och snabbt behöver nya arbetskläder.
Om ni vill så kan vi underlätta er hantering av arbetskläder genom att lägga upp en profil på era anställda och koppla vilka plagg de har rätt att ta ut utifrån er policy och profil. På så sätt får ni kontroll på era kostnader och säkerställer att er personal har rätt kläder utifrån regelverk och er profil.

ÖPPETTIDER: Mån - Fre 06:30-16:00
Sundsbergsv. 5, 826 40 Söderhamn
Telefon: 0270-185 40

Varumärken

Vi är bland annat återförsäljare av...

Snickers Workwear

Snickers Workwear

www.snickersworkwear.se

Helly Hansen Workwear

https://www.hhworkwear.com/sv_se_ww/

Top Swede

Top Swede

www.topswede.se

Välkommen in till oss!